//CLICK! Wanyy Wanoo♥











Hye Earthlings ♥ You have stumbled on my blog . Leave your footstep in my Cbox . Follow , and I'll follow you back dear readers :) Thank You ;*

▲ MySelf
♫ MyBebyBoo
▲ MySunshine
♫ MyEndlessLife








Design by : Nurin H.(mygurlz).
Basecodes : Husnaa.
0thers : <3 | <3


Older Post | Newer Post
I admit , aku emg kuat cemburu :(
Monday, December 5, 2011 | 8:45 PM | 0 Stalker(s)
 Heyy Friends :)
kayy , I'm not in a mood right now :'(
Sedihh + sebaak . , NHM , kau berjaya buat aku menangis pagi tady . but , sokeyy . I know I'm wrong . kau patut salahkan aku . . disebabkan aku yang kuat cemburu . Sokeyy , aku faham . , maybe memang betul , memang kau baikk , sporting , taa sombong , friendly kan ? so , that's why hinggakan kau boleh buat org bermesra nan kau kan ? tapea , tak kesah ponn.. Just one thing , aku minta maaf kalau aku ade perli-II kau kat status aku . yeaa , act aku emg sakit hati .. bilaa online jee , tibaa-II status kakak omeyy tuu terpampang dpn skrin .. hancuss berderai hati aku :'(
Once again , you should blame me ,, and not to blame yourself . aku yang bersalah :(

  • says :: Baru online , TERPAKSA offline .. Sakit hati nan kau sayang ., :'(

    #OFFLINE -,-'

  • says :: Baguslahh kau kan ., Kawan makan kawan ,, tapea , selagi aku boleh bersabar , aku akan bersabar ., Terima Kasih dan aku hargai -..-"

    #Terasa,,? Memang khas untuk kau sayangg >.<"
     
    Sorry yee ? tapelaa , kau nak bermesra nan dia pun , bermesra laa . aku tadea hak nak halang kau kan sayang ? kayy , once again , aku mnx maaf kayy ?
    Kitea daa janji kan tanakk gaduh ? kfinee , Menangis taa berlagu aku tau :( 
    I admit , aku sayang semua kawan-II aku ,, 
    I admit , aku kuat cemburu , 
    Yess , i admit , aku salah faham . yeaa , i know that ., But then , bilaa aku bermesra nan DIA , tahu pulaa nak jealous bagai kan ?? then , bilaa kau bermesra nan DIA , aku ? kau takk pernahh nakk tahu . kau just layan semua org kan ? yeaa , Seriously , aku bangga jadi kawan kau . yang taa sombong kan ? :')
    yeee , semua org suka kau . , sbb kau taa sombong , FRIENDLY , kind ,, kau memang patut salah kan aku :') and i really mean it . , tapelaa , aku just harapkan kau maafkan aku sbb sikap aku yang kuat cemburu niyy ., Cume satu jee , kalau kau nak bermesra nan DIA pon , jgn dpn mata aku . , Dpn skrin lappy aku . #haha.akumerepek ==''
    kayy , now , aku harap masalah niyy daa settle . and we alr promised each other right , that we won't fight ? kan ? :']
     Apa pun , itu hak kau nak bermesra nan sesiapa shj , aku takde hak nak halang kan ? yeahh , i know that . Sorry again :')
    AND please , JANGAN remove DIA dari FRIENDS kau . kesian Dia , , Dia kan sukea comment-II & walling nan kau kan ? so , there's no need for u to remove her :') kau tahu kan aku sayang kakak tuu ? yeee , aku pun tahu kau minat dyee . Just that ,, emm . kayy , SORRY :(
    Kayy , lastly , aku harap kau maafkan aku and aku maafkan kau :')
    CHILL =)  
    #KhasUntukKauNHM :)
    #Kak anis , ILY <3 Sorry :(
Salam Sayang ,
Si Keding (:

Purple Gal - Kebenaran tidak memerlukan hiasan bunga2 kata ..