//CLICK! Wanyy Wanoo♥











Hye Earthlings ♥ You have stumbled on my blog . Leave your footstep in my Cbox . Follow , and I'll follow you back dear readers :) Thank You ;*

▲ MySelf
♫ MyBebyBoo
▲ MySunshine
♫ MyEndlessLife








Design by : Nurin H.(mygurlz).
Basecodes : Husnaa.
0thers : <3 | <3


Older Post | Newer Post
One midnight in the month of December :3
Friday, December 21, 2012 | 8:19 AM | 0 Stalker(s)


Beranilah untuk menunda kesenangan kecil demi 
kesenangan yg LEBIH BESAR (:
Kebahgiaan terbesar dlm hidup adalah keyakinan bahawa kita dicintai ,
dicintai apa adanya , atau bahkan yg lebih baik ,
dicintai meskipun tidak layak dicintai :)


Assalamualaikum Wahai Pembaca Yang Dikasihi dan Dirahmati ALLAH SWT :)
Harini berapa haribulan ehh ? 21/12/2012 ? Andaian orang kristian bahawa harini adalah hari kiamat ? Subhanallah , Astarghfirullah . Sesungguhnya hari kiamat itu tiada sesiapa pun yg tahu , 
kecuali TUHAN YANG MAHA ESA :)
Mudah-mudahan terbuka hati orang'2 kafir untuk kembali ke jalan yg benar , AAMIINN~

Straight to the point , as you see , the title of my new post , ONE NIGHT IN THE MONTH OF DECEMBER :) That particular midnight , 21/12/2012 , the most happiest night I've ever gone thru~ Alhamdulillah ya Allah , tghmlm semalam knn ? Yaaa , tghmlm semalam . Berbaik lahh hubungan Hafni dgn insan yg bernama Muhammad Taufiqurrahman Bin Tuah Fairuz :) EHH ? Siapakah dia ?
Haaaa , nakk cerita lahh ni x) Before this , kiteorang memang asyik gaduh jee . Sebab apee ?
Haaaa , itu privacy lahh knn , itu antara Abg Taufiq and his teeeeeeeettttt . Nakk suruh cerita punnn , , , memey taklaa knn . Aib orang tuu , taknak laaa , nanti sia'2 jee dapat dosa free ken kenn >.< uhuk uhuk . Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah . . Jarang sekali nakk jumpa seorang jejaka mcmni :') EHH ? Why ?
Hahaaa , as you know , kami gaduh knn ? Yaaa , memang . Tapi dia ni diam'2 berisi . Kenapakah ? 
Sebab ... Cara dia pujuk takk macam jejaka lain , sumpahh ! And sumpah terharu >.<'' Okayy , semalam , the very first time dia nyanyikan Hafni lagu . Allahu Rabbi :') Ingatkan kenapelahh dia nakk webbie sangat . At first dia tanyee ,  

Abang Taufiq : "adk nak webbie ngan adk ley x abg rindu gile babi punye ngan adk hee"
Me : "laaahaaiii~ siap adee gile babi xD webcam rosaklahh bang , sorry"
Abg Taufiq : "emmm tapi adk bole tgk abg n dgr ape yg abg nak ckp kan ? O.o"
Me : "Yup , why ?"

Suddenly , dia start video call and ask me to accept his vid call . Hafni pun layan jelaa knn knn~ hoho x)
Tanpa diduga , dia daa siap sedia dgn earphone and guitar dia . Ya Allah , apa yg dia nakk buat ni ? 
Terkejut , terujaaa semuaaa adeee xO Guess what ? He sang a song that makes me melt away >.< Alaaaa~ Sweetnyee kau abanggggLagu apakah ? Lagu SAAT TERAKHIR - ST12 Bukan satu lagu jee , tapi DUA ! 
Lagi satu den lupaa pulaa tajuk apee >.< adehh~

See ? Betapa gembiranya dia bila daa berbaik dgn aku >.< alalalala~ haha xD
|
|
|
See ? Dgn bersemangat dia petik gitar tuu and nyanyikan lagu >.< Cair dohh ~ xD haha

Kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang itu dari adab dan pertanyaannya , bukan dari jawapan-jawapannya .

Thank you for all this . Buat susah'2 jee~ Tapi , still . Sumpah terharuuu >.< 
Tanpa disedar , masa Abg Taufiq nyanyikan tuu , ALLAH , mengalir airmata . . 
Percaya takk ? Uhukk* MALU ><
Ape'2 pun , thanks again . Takk terbalas budi baikmu . *Cewaaahh xD


#Thank You for reading my entry :)
Assalamualaikum =)